• DOLAR 32.566
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2443.469
  • ...
"Referansımız dürüstlüğümüzdür"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Hür Dava Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Gönül, HÜDA PAR Karlıova İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Karlıova'da parti üyeleri ile bir araya gelen Gönül, seçim çalışmalarını ve HÜDA PAR'ı kurmalarındaki amacı anlattı.

Parti üyelerine hitap eden Gönül şöyle konuştu: "Siyaset denince yalan, menfaat ve dolandırmak akla geliyor. Toplumumuz siyaseti böyle biliyor çünkü böyle görmüş. Biz de bugün siyasete girdik ama bazıları diyor ki, 'sizler temiz insanlarsınız,halka yardım edenlerdensiniz,toplum içinde seviliyorsunuz,bu yüzden siyasete girmeyin!' Bizim ise cevabımız budur: siyaset, halkın ihtiyaçlarına cevap vermek ve halkın değerlerine sahip çıkmak ve onları idare etmek demektir."

Gönül, "Bozulan her düzen karşısında biz varız dedik. Gençlerimiz bozuldu biz varız dedik. Camilerimiz bozuldu kimseler gitmez oldu biz varız dedik. Toplumsal yozlaşmaları önlemek için her sorunun öne çıkarak onu ıslah etmeye çalıştık. Toplumumuz bozuldu ve toplumun kendi değerlerine sahip çıkmaları için hep mücadele ettik ve devam da edeceğiz. Fakat unuttuğumuz bir şey vardı: Yaptığımız ve yapacağımız mücadelenin bir tamamlaması ve bir adının olması lazımdı bunun için partiye ihtiyaç duyduk." dedi.

Seçim çalışmaları ile ilgili konuşan Gönül şöyle devam etti: "Bizim seçimden önce verecek unumuz,şekerimiz yok. Çantalar dolusu dağıtacak paramız yok, referansımız olacak tek şey bizim vasıflarımızdır, dürüstlüğümüzdür, kimliğimizdir. Halk bizi dürüstlüğümüz ile tanıyor o halde buna halel getirmeyeceğiz. Halkın parasını yemediğimiz gibi yedirmeyeceğiz de. Halkın parasını ancak ve ancak halk için harcayabiliriz. Bu bizim siyasetimiz budur. Bizim ahlakımız budur, kimseyi kandırmak için gelmedik değerlere sahip çıkmaya geldik."(Bülent Temiz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir