• DOLAR 32.446
  • EURO 34.768
  • ALTIN 2437.735
  • ...
"Çözüm süreci mutlaka devam ettirilmelidir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş, çözüm süreciyle birlikte bölgeye ve Batman'da ve huzurun arttığını, bununla birlikte yatırımların çoğaldığını vurgulayarak sürecin mutlaka devam ettirilmesi gerektiğini savundu.

Çözüm sürecinin olumlu gelişmesiyle birlikte Batman'ın, bölgemizin ve dolayısıyla ülkemizin kalkınacağına dikkat çeken Taş, huzurun ve yatırımın sağlanmasında çözüm sürecin çok önemli olduğunu ifade etti.

Batman halkının sürece sahip çıktığını ve huzurun bozulmamasını istediğini vurgulayan Taş, "Halkımız bu sürece sahip çıkıyor. Buranın halkı Süreçle gelen huzuru hissediyor. Bu sürecin mutlaka devam ettirilmesi gerekir. Çünkü süreçle gelen bir yatırım söz konusudur. Süreçle gelen bir huzur söz konusudur. Süreç durursa buralara hiçbir yatırım da gelmez. İnsanlar savaştan kaçıyor. Huzurun ve yatırımın olacağı yerlere gidiyor. Süreç böyle güzel bir şekilde devam ederse, bu bölgeleri zamanında terk edenler tekrar buralara gelip yatırımlarını yaparlar. Batıda huzur artık kalmadı. İnsanlar memleketine gelmek istiyor. Bu sürecin vebali büyüktür. Herkesin çok dikkatli olması ve sürece sahip çıkması gerekir" dedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir