• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Gazze'de direniş, yeni silahlarla işgalcileri etkisiz hale getiriyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kassam Tugayları, Aksa Tufanı'nın 82. gününde işgalci rejime ait 2 helikopteri füzelerle hedef aldıklarını, işgal kuvvetlerini ve araçlarını etkisiz hale getirdiklerini bildirirken Kudüs Seriyyeleri de işgale ait bir casus İHA'sı daha düşürdüklerini duyurdu.

Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri; Aksa Tufanı'nın 82. gününde işgalcilere ağır kayıplar verdirtmeye ve direniş sahnesine yeni silahlarla çıkmaya devam ediyor.

Kassam Tugayları, mücahitlerin dün gece Gazze şehrinin kuzeyindeki Saftavi bölgesine giren işgal kuvvetleriyle aralıksız 6 saat boyunca çatıştığını belirtti. Mücahitler bu operasyonda, makineli tüfekler, Yasin 105 roketleri, "El Şavaz" antizırh patlayıcılar ve TBG roketleri kullandı.

Mücahitler ayrıca gün içinde Saftavi ve Cibaliye bölgelerinde farklı saatlerde iki helikopteri "SAM-18" füzeleriyle hedef aldı.

Kassam Tugayları, Cibaliye El Balad bölgesindeki Eski Gazze Caddesi üzerinde bir eve saklanarak barikat kuran özel siyonist kuvveti ilk kez RPO-A sığınaksavar füzesiyle hedef aldı. Operasyonda işgal askerlerinin tamamı öldü ve yaralandı.

Böylece Kassam Tugayları, Aksa Tufanı'nın başlangıcından bu yana Gazze'de ilk kez "SAM-18" ve "RPO-A" füzelerini kullandı.

Kassam Tugayları, mücahitlerin, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin bölgelerine giren düşman askerlerini ve araçlarını hedef alarak etkisiz hale getirdiği anları paylaştı.

 

Kassam Tugayları mücahitleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin bölgelerine giren düşman askerlerini ve araçlarını hedef alarak etkisiz hale getirdi. pic.twitter.com/KzME33o5HH

— İLKHA (@ilkeHaberAjansi) December 27, 2023

 

Kassam ayrıca, Yasin 105 roketleriyle Cibaliye El Balad bölgesindeki Eski Gazze Caddesi yakınlarında 7 işgal aracını vurarak çok sayıda işgal askerini öldürüp yaraladığını bildirdi.

Gazze Şeridi'nin ortasındaki Bureyc kampının doğusunda Kassam Tugayları, bir personel taşıyıcı ile bir tankı Yasin 105 roketleriyle hedef aldı, işgal kuvvetlerini ağır kalibreli havan toplarıyla bombaladı.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta da bir mücahit, bir siyonist askeri keskin nişancı tüfeğiyle etkisiz hale getirdi. Ayrıca şehrin kuzeyinde iki tank, bir asker taşıyıcı ve 4 askeri buldozer de roketlerle hedef alındı.

 

Kassam Tugayları mücahitlerinin, Gazze'nin Şucaiye mahallesindeki işgal kuvvetlerine karşı verdiği mücadelelerden yeni sahneler. pic.twitter.com/gx1JEeDlgh

— İLKHA (@ilkeHaberAjansi) December 27, 2023

 

Kassam Tugayları, bu akşam saatlerinde mücahitlerin Gazze şehrinin doğusundaki Şucaiye mahallesine giren işgal araçlarını ve askerleri hedef aldığı görüntüleri yayınladı.

Görüntülerde Kassam mücahitlerinin sabit telefon aracılığıyla iletişim kurarak operasyonu yönettiği görüldü.

Görüntülerde işgal askerlerinin öldürülüp yaralanmasının ardından savaş alanında bırakılan siyonist teçhizatlara yer verildi.

İslami Cihad'ın askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, Gazze semalarında düşürdükleri siyonist casus uçağı "Sky Racing" İHA'sının görüntülerini paylaştı.  Seriyyeler, geçtiğimiz günlerde işgalin bir İHA'sını daha düşürmüştü. Öte yanda Seriyyeler, birçok işgal aracını da roketlerle hedef aldı.  (İLKHA)

 

İslami Cihad'ın askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, Gazze semalarında düşürdükleri siyonist casus uçağı "Sky Racing" İHA'sının görüntülerini paylaştı. Seriyyeler, geçtiğimiz günlerde işgalin bir İHA'sını daha düşürmüştü. pic.twitter.com/IBK5eCEBuZ

— İLKHA (@ilkeHaberAjansi) December 27, 2023

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir