• DOLAR 32.222
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2456.478
  • ...
Siyonist rejimden soykırım itirafı: Gazze'yi Auschwitz gibi yapacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Metula Konseyi Başkanı soykırım destekçisi David Azoulai, siyonist rejim radyosu 103FM'e verdiği demeçte siyonist rejimin çatışmalardan kaçan Filistinli Gazzelileri Lübnan'daki mülteci kamplarına göndermesi ve Gazze Şeridi'nin tamamını boşaltıp yerle bir ederek Polonya'daki Auschwitz toplama kampı gibi bir müzeye dönüştürmesi gerektiğini söyledi.

Jerusalem Post'un haberine göre; Ben Caspit ve Yinon Magal'a konuşan Azoulai, "7 Ekim'den sonra insanları güneye gitmeye teşvik etmek yerine onları sahillere yönlendirmeliyiz. Donanma onları zaten yeterli sayıda mülteci kampının bulunduğu Lübnan kıyılarına taşıyabilir. Ardından denizden Gazze sınır çitine kadar, bir zamanlar orada olanları hatırlatacak şekilde tamamen boş bir güvenlik şeridi oluşturulmalı. Bu Auschwitz toplama kampına benzemeli" dedi.

AUSCHWİTZ TOPLAMA KAMPINA BENZEMELİ
"Gazze'deki herkese sahillere gitmelerini söyleyin" diyen Metula Konseyi Başkanı David Azoulai, şu ifadeleri kullandı:

"Donanma gemileri teröristleri Lübnan kıyılarına yüklesin. Tüm Gazze Şeridi boşaltılmalı ve tıpkı Auschwitz'de olduğu gibi dümdüz edilmeli. Burası bir müze haline gelsin, İsrail Devleti'nin yetenekleri sergilensin ve Gazze Şeridi'nde yaşamaktan herkes caydırılsın. Onlara görsel bir temsil sunmak için yapılması gereken budur. 7 Ekim'de yaşananlar ikinci bir Holokost'tu. Lübnan'da zaten mülteci kampları var ve mülteciler oraya gitmeli."

 Azoulai, "Gazze'yi, orada yaşayan insanların çılgınlığını gösteren bir müze olarak hizmet etmesi için ıssız ve yıkılmış halde bırakmalıyız" ifadesini kullandı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir