• DOLAR 32.565
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2449.12
  • ...
Palu'da resmi hizmet durdu iddiası!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ- Palu Mal Müdürlüğü'nün bir haftadır resmi hizmet veremediği, vatandaşlara ait evrakların imza beklediğini iddia eden Kovancılar İLKHA Muhabiri Salih Avcı, "Hükümet Konağının taşınmasından dolayı Palu halkı ilçeye bağlı Mal Müdürlüğü hizmetinden mağdur durumda. Şahsımda bu mağduriyeti yaşayanlardanım. Yüzde 90,28 özürlü raporu olan oğlumun bakıcı ihtiyacı için başvuruda bulundum. Sistemin yokluğundan dolayı bugün git yarın gel denildi. Bir sonraki gün gittim yine aynı cevap verildi." ifadelerini kullandı.

 

Yaklaşık 8 gündür aynı söylemle resmi evrak işlemi yapamadığı ileri süren Avcı, "Bu mağduriyetin ne kadar süreceği de bilinmiyor. Sistem ne zaman gelecek sorusuna ise cevap veren çıkmadı. Telefonla kaymakam ile görüşmek istedim. Telefona cevap veren memur, 'Kaymakam bey toplantıda. Malatya'dan Telekom personelinin gelip sistemi kurması gerekiyor. Bizde sizin gibi gelecek personeli bekliyoruz." dediğini öne sürdü.

 

Avcı, yetkililerin bu duruma bir an önce çözüm bulmalarını isteyerek, vatandaşların daha fazla mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi. (Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir