• DOLAR 32.547
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2441.829
  • ...
Okul müdürleri değerlendirme toplantısı yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'nin yanı sıra Eğitim Denetmenleri Başkan Vekili Yıldız Sarıbal Altıntaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış, Şube Müdürleri Osman Yavuz, Fevzi Çelik, Mehmet Ercan, Mehmet Gürbüzer, Nihat Yıldırım ve Hadi Bedir katıldı.

İl Müdürü İlci, insanlarla iletişimin önemine değinerek "Yönetici olmanın en önemli özelliklerinden birisi de personelimizle, çevremizle ve velilerimizle iyi bir iletişim kurmaktır. İletişiminiz ne kadar güzel olursa hem okuldaki başarınız da o denli yüksek olur. Toplumun her kesiminde iletişimde problemler yaşanıyor; bu bir gerçek, ama biz eğitimciler olarak bunu en aza indirmek zorundayız. Veliyi veya bir başkasını kovmak, azarlamak gibi ne hakkımız ne de yetkimiz var. Öğrenci ve velilerimiz varlık sebebimiz" diye konuştu.

"Öğrenci kayıtlarında, öğrenci nakillerinde kolaylık sağlayalım, velilerimize de kolaylık sağlayalım" diyen İlci "Arkadaşlar bizim iki amacımız var. Öncelikle eğitim, ondan sonra da öğretim… Tek amacımız akademik başarı değildir. Yaşadığı toplumun değerlerini benimsemiş, ailesi ve çevresi tarafından güven duyulan, yanlış ve kötü alışkanlıklardan uzak; yani iyi insan yetiştirmek en önemli hedeflerimizden biri olmalı. Burada şunu söylemek istiyorum çalışmalarımızda hem eğitim boyutunu hem de öğretim boyutunu ihmal etmeyeceğiz." dedi.(Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir