• DOLAR 32.236
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2455.795
  • ...
Ankara’da Filistin’e destek etkinlikleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin gündemiyle çalışmalarına devam eden HÜDA PAR, genel merkez, il ve ilçe başkanlıkları düzeyinde birçok girişimler yapıyor. 

HÜDA PAR Altındağ İlçe Başkanlığı tarafından Altındağ ilçesi Hüseyin Gazi göbekte Filistin için etkinlik düzenleniyor. Saat 13.00’da başlayan etkinlikte Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek için alanda fotoğraf sergisi ve saat 16.00’da da basın açıklaması yapılacak. Akşama kadar sürecek olan etkinlik salı günü Etimesgut’ta yapılması planlanıyor.

Yapılan etkinlik ile ilgili HÜDA PAR Altındağ İlçe Başkanı Harun Agah, "Bugün Ankara İl Başkanlığı olarak Altındağ ilçemizde Hüseyin Gazi Göbeğindeyiz. Gazze ile alakalı bir resim sergimiz var. Filistin’deki zülüm bitene kadar etkinliklerimiz durmadan devam edecektir. Filistinli mücahitlerin başlatmış olduğu Aksa Tufanına destek vermek için işgal çetesinin yaptığı soykırıma, sistematik işkencelerine karşı durmak için buradayız. Filistin özgür olana kadar Aksa özgür olana kadar da etkinliklerimiz devam edecektir." şeklinde konuştu. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir