• DOLAR 32.223
  • EURO 35.077
  • ALTIN 2453.626
  • ...
Kocaeli, Filistin için ayağa kalkacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal çetesinin Filistin halkına uyguladığı saldırı ve katliamlara tepki vermek ve mazlum Filistin halkına destek olmak için Kocaeli genelinde yarın yürüyüş ve basın açıklaması yapılacak.

Kocaeli’de faaliyet gösteren yaklaşık 250 sivil toplum kuruluşu, spor kulüpleri, sendikalar ve odaların katılımıyla gerçekleşecek olan "Kocaeli Büyük Filistin Yürüyüşü" yarın kılınacak Cuma namazının ardından başlayacak.

Fevziye Camii'nde kılınacak olan Cuma ve gıyabi cenaze namazının ardından başlanacak olan yürüyüş Anıtpark'ta son bulacak ve burada yapılacak olan basın açıklamasıyla program son bulacak.

Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri dönem sözcüsü Muhammed Hanefi Akbulut, yapılan istişare toplantısında katılım gösteren STK temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmada, Kocaeli’de ses getirecek bir program yapmak istediklerini dile getirdi.

Akbulut, "Bugün işgalciler insanlık suçu işleyerek her gün kardeşlerimizi şehit ediyor. En son hastaneye yapılan saldırıdan sonra çocuklarımıza sarılırken bile utanıyoruz. Bizler de bu insanlık suçunu işleyenlere karşı elimizden geleni yaparak kardeşlerimizi yalnız bırakmak istemiyoruz. Bunun için Kocaeli’de faaliyet yürüten tüm STK ve halkımızla birlikte güçlü bir şekilde, ses getirecek bir yürüyüş ve basın açıklaması düzenleyeceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir