• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
İslami Cihad: Arap hükümetlerinin utanç verici aciziyeti..
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonistlerin hastane katliamına ilişkin açıklama yapan İslami Cihad Hareketi açıklamada, 

''Filistin'in Gazze şehrindeki El-Mamedani Hastanesi avlusunda düşman Siyonistlerin hasta, çocuk ve kadınlara karşı işlediği günahkarca katliam, bu suçlu ve kanlı varlığın saldırganlığının ve Nazi zihniyetinin en büyük göstergesidir.

Bu canavarca katliamın, Amerikan Başkanı Joe Biden'ın Siyonist Savaş Konseyine başkanlık etmek için Gazze'yi işgal etmeye hazırlanırken gerçekleşmesi, bu düşmanca savaşı yönlendirenin Amerikan yönetimi olduğunu gösteriyor. Gazze'deki insanlarımızı Sina'ya sürgün etme planını hayata geçirmek amacıyla bu savaşı yönlendiriyor.

Arap hükümetlerinin utanç verici aciziyeti ve şimdiye kadar gıda, ilaç ve gerekli yardımların dahi sokulabilmesi için bir koridor oluşturamamaları, resmi Arap sisteminin iliklerine kadar çürümüş olduğunu gösteriyor.

Bu katliamların bizi korkutmayacağını ve halkımızı topraklarını terk etmeye zorlamayacağını vurguluyoruz. Aksine, direnişe daha fazla bağlı kalacak, çocukları, kadınları ve hastaları öldüren korkak düşmanı, sürekli olarak hedef alacak. Düşman, inananların göğsünü rahatlatan gücümüzü ve kararlılığımızı görecektir.'' ifadelerini kullandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir