• DOLAR 32.239
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2460.347
  • ...
SON DAKİKA
Otomobil alacaklar dikkat! Fiyatlar düştü!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Otomobil sektöründe, Bakanlığın attığı adımlarla beraber fiyatlarda düşüş meydana geldi.  Bayiler 100 ila 250 bin lira arasında indirim yaparak kampanya yarışına katıldı. Ticaret Bakanlığı'nın peş peşe aldığı kararlar sonrası ikinci el otomobil fiyatları da düşmeye başladı. Öyle ki kimi markalar fiyatlarda 180 bin TL'ye kadar indirim imkanı sunarken 250 bin TL'ye kadar ise 12 ay boyunca faizsiz kredi veriyor.

TOYATA
Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, Toyota Corolla Sedan, Corolla Cross Hybrid, Yaris Cross, Hilux ve Toyota C-HR modellerine faizsiz avantaj veya nakit indirimle ulaşmak mümkün olacak. Kampanya kapsamında Corolla Sedan, 180 bin TL'ye varan avantaj ile birlikte 1 milyon 2 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla sunulurken, indirim kampanyasını tercih etmeyenler için 250 bin TL'ye, 12 ay vade ve  faizsiz kredi kampanyası bulunuyor.

NİSSAN
Nissan'ın Ekim ayı kampanyasında Qashqai ve X-Trail modellerinde 125 bin TL'ye varan indirimler mevcut. Faizsiz kredi imkanıyla birleşen  indirimler  cazip fırsatlar sunuyor. Qashqai'nin yeni fiyat listesiyle birlikte e-POWER modellerinde de ciddi indirimler mevcut.

Bu haberler de ilginizi çekebilir