• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Otogarlarda bayram yoğunluğu başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Otogarında yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte yoğunluk arttı.

Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde, Ramazan ayı ile birlikte yaşanan durgunluk yaklaşan 9 günlük Kurban Bayramı tatili ile birlikte yeniden hareketlenmeye başladı.

Bayramından sonra yolculuk yapacakların şimdiden bilet rezervasyonu yapmaları gerektiğini belirten firmalar yaşanan yoğunluk ile ilgili İLKHA'ya konuştu.

"Geçen bayram bu kadar yoğun değildi"

Muhammed Serdar Kaya

Okulların tatil olmasıyla birlikte otogardaki yoğunluğun daha da arttığını ifade eden Muhammed Serdar Kaya, "Bayram öncesi otogar çok kalabalıktır. Mersin, Antalya, Fethiye ve Marmaris gibi tatil bölgelerine çok yoğunluk var. Otobüste baya bir sıcaklık da var. Sıcaklık ve yoğunluk bizi yoruyor. Geçen bayrama göre daha yoğunluk var. Geçen bayram bu kadar yoğun değildi. Kurban Bayramı öncesi daha yoğundur. Ramazan Bayramı'nda deprem vardı, çok da bayram havası yoktu. Okullarda tatil olunca yoğunluk arttı." dedi.

"Yolcular erkenden rezervasyon yapsın"

İbrahim Dipçi

Yolculuk yapacakların erkenden rezervasyon yapmasını tavsiye eden İbrahim Dipçi, "Baya bir yoğunluk var. Yolcular erkenden rezervasyon yapsın çünkü araçlarda yer yok. Dönüş biletlerini de erkenden alsınlar. 1-3 Temmuz arası baya yoğunluk var. Genel olarak İstanbul, Ankara, Bursa gibi illere yoğunluk var." diye konuştu.

"Bayramın 1 ve 2'nci gününden sonra gidiş yoğunluğu başlar"

Veysel Kaya

Bayramın 2'nci gününden itibaren yoğunluğun daha fazla olduğunu belirten Veysel Kaya, "Bayram öncesi gelişler olur ama buradan pek fazla gidiş olmaz. Bayramın 1 ve 2'nci gününden sonra gidiş yoğunluğu başlar. Kalabalık oluyor diye bunun önlemlerini alıyoruz. Bayramın 2'nci günü itibariyle seferlerimiz artıyor. " ifadelerini kullandı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir