• DOLAR 32.631
  • EURO 35.572
  • ALTIN 2441.901
  • ...
Ebu Ubeyde, bir siyonist esirin daha işgal nedeniyle öldüğünü duyurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Telegram kanalından yaptığı açıklamada, 51 yaşındaki ve İngiliz vatandaşlığına sahip esir Nadav Bublabel'in öldüğünü duyurdu.

Ebu Ubeyde, Bublabel'in, diğer esir Judy Weinstein ile birlikte kaldığı gözaltı yerinin bir aydan uzun bir süre önce siyonist uçaklar tarafından vurulması sonucu ağır yaralandığını aktardı.

Ebu Ubeyde, esir Bublabel'in sağlık durumunun o saldırı sonrası bozulduğunu ve Gazze Şeridi'ndeki hastanelerin düşman tarafından tahrip edilmesi ve hizmet dışı kalması nedeniyle bakım merkezlerinde yoğun tıbbi bakım alamadığı için ölümüne neden olduğunu kaydetti.

Esir Bublabel'in öldürüldüğü duyurusunun ardından Kassam Tugayları askeri medyası da şu ifadelerin yer aldığı bir video yayınladı: "Özgürlük ve yaşamın takası için bir anlaşma... askeri baskı, ölüm ve başarısızlık…"

Ebu Ubeyde, 7 Mayıs 2024'te 70 yaşındaki mahkum Judy Feinstein'ın da, işgalin ülkedeki hastaneleri tahrip etmesi nedeniyle bakım merkezlerinde yoğun tıbbi bakım alamadığını, aldığı yaraların etkisiyle öldüğünü duyurmuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir