• DOLAR 32.264
  • EURO 34.69
  • ALTIN 2404.702
  • ...
HÜDA PAR`dan Bayramlaşma ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Ramazan Bayramı münasebetiyle Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, Başkan Yardımcısı Metin Turan ve il yönetimi diğer partilere bayramlaşma ziyaretinde bulundu. AK Parti, Saadet Partisi, MHP Diyarbakır İl Başkanlıklarına bayramlaşma ziyaretinde bulunan HÜDA PAR heyeti, daha sonra Diyarbakır Anadolu Gençlik Derneği şubesine bayramlaşma ziyaretinde bulundu.
 
AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunan HÜDA PAR heyetini, Diyarbakır AK Parti İl Başkanı Av. Aydın Altaç, il ve ilçe teşkilatından yetkililer karşıladı. Karşılıklı bayramlaşmanın ardından başkanlar, bayramın İslam alemine ve halkımıza iyilikler getirmesi temennilerinde bulundular.
 
Saadet Partisi İl Başkanlığı`na da bayram ziyaretinde bulunan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut ve beraberindeki heyeti, Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bozan ve İl teşkilatı karşıladı. Müslümanların bir çatı altında birleşip ümmete hizmet etmesi gerektiğini vurgulayan Vedat Turgut, düşüncelerinin İslami Partiler Birliği yani tüm Müslümanları bir araya getiren bir partinin kurulması olduğunu ifade etti.
 
HÜDA PAR heyetinin bayram ziyaretlerindeki son parti durağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) oldu. HÜDA PAR heyetini karşılayanlar arasında MHP İl Başkan Yardımcısı Abdullah Özpirinçli ve İl Başkan Vekili Aziz Duran oldu. Ramazan Bayramlarını kutlayan il teşkilatları daha sonra karşılıklı temennilerde bulundular.
 
HÜDA PAR, son olarak Anadolu Gençlik Derneği Diyarbakır Şubesine bayram ziyaretinde bulundu. HÜDA PAR heyetini Dernek Başkanı Abdurrahman Ergin ve dernek yetkilileri karşıladı. Bayram ziyareti samimi bir ortamda gerçekleşti.
HÜDA PAR Diyarbakır il Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine ise il ve ilçe teşkilatı yöneticileri, STK başkanları, çok sayıda parti üyesi ve gönüllüsü katıldı.
 
Ayrıca İran Kürdistan`ından Müdessir Şeyh Ebubekir HÜDA PAR yetkilileriyle yaptığı telefon görüşmesinde bayramlarını kutladı. (Fikret Kavgalı - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir