• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Ramanlı: CHP zihniyeti inancımıza ve varlığımıza düşman olanları bize dost göstermeye çalışıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim çalışmaları kapsamında Batman'ın Beşiri ilçesine giden Batman Milletvekili Adayı Ramanlı, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Ramanlı ve beraberindekiler, Beşiri ilçesinde halkla buluştuktan sonra seçim lokalini ziyaret etti.

Ramanlı'yı, Beşiri İlçe Belediye Başkanı ve Reşkotan Aşireti lideri Sait Karabulut ve aşiret mensupları karşıladı.

Ziyarette Ramanlı'ya HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, Merkez İstişare Kurulu Başkanı İsa Aydın ve parti yetkilileri eşlik etti.

HÜDA PAR'ın Meclis’e girmesiyle diğer milletvekillerine de cesaret olacağını ifade eden Ramanlı, "Biz hakkın ve hakikatin sesi olmak istiyoruz. Bütün hükümetler, bütün temsilciler ve bütün milletvekilleri doğrunun yanında, yanlışın karşısında devam etsin istiyoruz. Emin olun hangi partiden olursa olsun, Meclis’te yer alan pek çok milletvekili ehli vicdandır. Biz; bizim haricimizdeki diğer bütün milletvekillerine inşallah cesaret ve öncü olacağız." dedi.

"Dindar-laik çatışması çıkarmak isteyenlerin heveslerini kursaklarında bıraktık"

İkinci yüzyılda ülkeye reva görülen bütün kötü niyetlileri aşacaklarını belirten Ramanlı, "Geçmişten bugüne kadar inancımızla kavga ederek, toplum arasında dindar-laik çatışması çıkaranların hevesini kursaklarında bıraktıysak, geçmişte bizi Kürt-Türk diye ayırıp, Kürdün dilini de varlığını da inkâr edip çocuklarını asimile etmeye çalıştılar. Üstelik Kürt kardeşlerimizi Türk kardeşlerimize düşman göstermeye çalışanların planlarını bozduysak, bizi hizmetsizlikle terbiye etmeye çalışan, bizi ikinci sınıf vatandaş muamelesiyle dışlamaya çalışanları bu son 21 yılda hezimete uğrattıysak, artık ikinci yüzyılımızda bize reva görülen bütün çukurların tamamını kapatacağız." ifadelerini kullandı.

"Uyuyanları uyandırmak için tek bir kişi yeter"

"CHP zihniyeti gibi dinimize, inancımıza, varlığımıza ve dilimize düşman olanları bize dost göstermeye çalışıyorlar. Biz hiçbirine kanmıyoruz ve hiçbirine kanmayacağız" diyen Ramanlı konuşmasının sonunda şunları ifade etti:

"İnanç diyoruz, kimlik diyoruz ve hizmet diyoruz. Her üçünü de bu memleketi layık olduğu seviyeye getirmek için memleketimize hediye edecek ve öncü olacağız. Belki her şeye gücümüz yetmez, belki herkesi uyandıramayabiliriz ama emin olun, uyuyanları uyandırmak için tek bir kişi yeter. Ama neyleyim ki uyuyor numarası yapanları hiç kimse uyandıramaz. Bugün birileri bize uyuyor numarası yapıyor. CHP zihniyeti gibi dinimize, inancımıza, varlığımıza ve dilimize düşman olanları bize dost göstermeye çalışıyorlar. Biz hiçbirine kanmıyoruz ve hiçbirine kanmayacağız." (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir