• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Demir'den Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün iş günü okul günü olduğu halde kalabalıktı. Bugün de kalabalık, daha kalabalık olmasını bekliyoruz. Bu ilgiye maşallah demek lazım. Ürün olacak ki heyecan olsun. Hepsi var, yerli milli ürünlerimiz.

(Yarışmalara katılım) TEKNOFEST ne bir ile ne bir ülkeye sığacak değil. Çok büyük paydaş kitlesi var. Türkiye bunu halk olarak kurumlar olarak sahiplendi. İnsanınızla bütünleşirseniz bunlar oluyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARINA YANIT: "SAHİPLERİ TÜRK OLSA DA ŞİRKET AMERİKAN ŞİRKETİ"

(KILIÇDAROĞLU'nun açıklamaları) Söz konusu şirket sahipleriyle defalarca görüştük. Şunu vurgulamak lazım sahipleri Türk olsa da şirket Amerikan şirketi. Sahipleri ne yaparsa yapsın, ABD hükümetinin onayı olmadan bir şey yapmaları mümkün değil. İlk defa bunları görmüyoruz. Nihayetinde ABD Savunma Sanayine bağlı şirket.

Şu büyümeyi görüyorsunuz, özgüven patlamasını görüyorsunuz. Bu gençlerle biz daha büyük işler başarırız. Defalarca görüştüğümüz şirket. Niçin ABD'li şirket? ABD Savunma Bakanlığı'yla iş yapan şirket bu. Bir ABD şirketinden bahsediyoruz, unutmayın bunu. 

Çocuklar dokunsun görsün. Ben son sınıfta uçağa dokunabilmiştim. Uçak mühendisliği öğrencisi olarak. Biz ne yaptıysak onlar on mislini yapacaktır.

"MÜJDELERİN ARKASI KESİLMEYECEK"

Dün de ATAK 2 uçtu. Bu yıl da müjdelerin arkası kesilmeyecek inşallah. Şu anda TEKNOFEST bir hafta daha devan etse ilgi de devam eder.

Bu haberler de ilginizi çekebilir