• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Sırtını ABD'nin çıkarları için Kürt gençlerini öldürten PKK'ye dayayan Demirtaş'tan ''Taliban'' benzetmesi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ-    Kobani olaylarını bahane ederek halkı sokağa çağıran ve onlarca kişinin vahşice katledilmesine neden olan HDP'li Demirtaş ''demokrasi'' kılıfıyla Cumhur İttifakı'na saldırmaya devam ediyor. 

Elinde sazıyla şov yapan ve on binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan Öcalan için ''heykelini dikeceğiz'' diyen Demirtaş, ''AK Parti, hem kendisi hem de kurduğu ittifaklarla sadece Kürt sorunu veya kadın mücadelesi açısından değil her açıdan tam bir gerici, faşist zihniyeti temsil ediyor. Aralarında demokrasinin kırıntısını savunan tek bir parti, tek bir aday dahi yok. Bu yönüyle Taliban İttifakı tanımı, bu ittifak için en uygun tanım bence." diyerek Cumhur ittifakı'nı hedef aldı. 

Çözüm sürecini çukura gömen ve Kürt gençlerini ABD'nin çıkarları doğrultusunda öldürten PKK'ye sırtını dayayan  Demirtaş, işgalci ABD'yi ve iş birlikçilerini  Afganistan'dan kovan Taliban'ı da hazmedemedi, Cumhur İttifakı'na Taliban benzetmesi yaptı. Kürt kızlarının  PKK liderlerince istismarını ve sapkınlığı ''kadın hakları ve modernizm'' olarak lanse eden Demirtaş son açıklamasıyla da şaşırtmadı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir