• DOLAR 32.216
  • EURO 35.346
  • ALTIN 2516.301
  • ...
"Dünya barışı için de son derece önemli"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Antalya'dan AK Parti milletvekili adayı gösterilen Bakan Çavuşoğlu, Kaş Belediyesince Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ve depremzedelerin de katıldığı iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaş'ta özellikle enerji açığıyla ilgili çalışmaları gerektiğini gördüklerini ifade eden Çavuşoğlu, siyasetin millete hizmet için bir araç olduğunu vurguladı.

"Krizlerin, sorunların azalması için çalışıyoruz"

İktidarda oldukları 21 yılda yaptıklarının henüz başlangıç olduğunu anlatan Çavuşoğlu, şunları söyledi:

"Birçok insanın hayal etmediği projeler, yatırımlar yaptık. Tüm dünyanın Türkiye'ye ihtiyacı var. Ukrayna'da barış gelmesi için çalışıyoruz. Tahıl anlaşmasının devamı için çaba sarf ediyoruz. Krizlerin, sorunların azalması için çalışıyoruz. İlişkilerimizi geliştiriyoruz. Dünyada çok sorun var ama bunların yüzde 60'ı etrafımızda. İstikrarımız dünya barışı için de son derece önemli."

"Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz"

Atatürk'ün gösterdiği 'Yurtta sulh, cihanda sulh' hedefi doğrultusunda diplomasinin çok daha güçlendiğine vurgu yapan Çavuşoğlu, "Önümüzdeki yıllarda Türkiye her alanda çok daha güçlü ve bağımsız olacaktır. Milletimizin gurur duyacağı Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir