• DOLAR 32.25
  • EURO 34.693
  • ALTIN 2396.052
  • ...
"TOGG'la yüz yıllık açığı kapatmaya çalıştık"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Trabzon milletvekili adayı olan Bakan Karaismailoğlu, AK Parti Of İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katıldı.

Programda konuşan Karaismailoğlu, 14 Mayıs seçimlerinin bir memleket ve vatanseverlik davası olduğunu belirterek, "Bir taraftan 20 yıldır vatanı memleketi için didinen, milletinin derdiyle dertlenen bir iktidar var. Diğer tarafta Türkiye'nin düşmanı bütün kişilerin bir araya toplandığı ve onların organize ettiği bir şer ittifakı var, zillet ittifakı var." dedi.

"Buraya yerli otomobilimizle birlikte geldik." diyen Karaismailoğlu, şöyle devam etti:

"Bundan 60 yıl önceki zihniyet hiç değişmiyor. Şu an karşımızdaki zihniyette aynı. Kendi değerlerine, kendi milletine düşman bir zihniyet. Bundan 60 yıl önce Türk mühendislerin üretmiş olduğu devrim otomobili aynı zihniyet tarafından maalesef yok edilmiştir. 60 yıl geçti aradan. O zamanki otomobili piyasa sürseydik dünyanın en değerli markalarından biri olacaktık. TOGG'la yüz yıllık açığı kapatmaya çalıştık ve kapattık. Ne söz verdiysek bugüne kadar yaptık."

Türkiye'nin artık teknoloji üreten, geliştiren ve ihraç eden konuma geldiğinin altını çizen Karaismailoğlu, bunun da vatanını, milletini seven kadrolar sayesinde olduğunu kaydetti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir