• DOLAR 32.221
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2456.622
  • ...
BAGİAD iftar yemeğinde basınla buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Girişimci İş Adamları Derneği (BAGİAD) dernek binasında basınla iftarda bir araya geldi. İftara yerel ve ulusal gazete temsilci ve çalışanları ile dernek yönetici ve üyeleri katıldı.

İftar yemeği ve yapılan duadan sonra BAGİAD Başkanı ve TUSKON Başkanlar Kurulu Üyesi Beşir Baymaz söz alarak, iftar vesilesiyle bir araya gelmenin önemine değindi. Baymaz, Basınla istişare amaçlı olarak bir araya gelmek istediklerini, bu toplantıların sayılarının artırılması gerektiğini ve iftarında buna vesile olduğunu söyledi. Baymaz, iftar programlarının önemine vurgu yaparak, "İftar programlarıyla bir araya gelme, istişare etme ve kaynaşmaya vesile oluyor. Bunun için farklı STK`ların verdiği iftarları faydalı ve gerekli buluyorum. Basınla istişare amaçlı bir araya gelmek istedik. Batman için neler yapılabilir, birlikte konuşalım istiyoruz." dedi.

Ramazanın merhamet ayı olduğunu ve hayırlara vesile olmasını dileyen Baymaz, "Ramazan ve Kadir gecesinde yapılacak dualarla barış sürecine ve bölgenin gelişmesine katkı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

TUSKON`un yurtiçi ve yurtdışındaki çalışmalarını anlatan slayt gösteriminin ardından BAGİAD`ın çalışmaları konusunda bilgi verildi.

İftar programı basınla BAGİAD yöneticilerinin karşılıklı sohbetleri ile sona erdi. (Yasir Oğuz-İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir