• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Sıcak stüdyosundan seslendi: Nerede hafızlar?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hilal Hikmet Yeşilbudak/ Doğruhaber

Memleket yas tutarken bu haberleri vermeye utanıyoruz! Ama yutamıyoruz.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde arama kurtarma çalışmalarında her kesimden ekipler canla başla depremzedelere yardımcı olmaya çalışırken, sözde gazeteci Murat Yetkin katıldığı canlı yayın programında depremin hemen ardından bölgeye koşan STK'ları hedef aldı.

Yetkin hadsiz iddiasında şu ifadelere yer verdi;

Madenciler var gönüllü olarak gittiler. Bütün Sivil toplum örgütleri var, öğrenci dernekleri var herkes var. Ne oluyor hafızlık kursunu bitirdiği zaman ordu gibi resmi geçit yapan entarili sarıklılar. Nerede onlar? Bir işin ucundan tutamazlar mı neredeler? Ancak sala okunurken mi ortada olacaklar. Hayat kurtarmak yerine öldükten sonra mı ortaya çıkacaklar. Bunları açıkça konuşmamız lazım artık? Onu konuşma bunu konuşma yetti ya.

Bu asılsız ve zamansız iddiası üzerine, kendisine hafızlık talebesi 24 çocuğun depremde hayatını kaybettiğini, geri kalanların ise enkaz başında olduğunu hatırlatmak isteriz. 

Sözde gazeteci Yetkin, yoklamayı canlı yayında aldığı için bu tür iddialarda bulunması normal. Sıcak stüdyosundan atıp tutmak yerine, yoklamayı enkaz başında alsaydı kimin nerede olduğunu bilirdi. Belki...

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir