• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş / Doğruhaber

Önce sahada yoklar yalanını uydurdular baktılar tutmuyor, birileri bu sefer enkaz altından ancak mucizevi diyebileceğimiz saatlerin ardından kurtarılan depremzedeleri kurtarma sevinciyle Allah-u Ekber diyenleri hedef aldılar ama yanıldılar çünkü enkaz altında salavat getirenleri, enkazdan kurtarıldıktan sonra şehadet getirenleri görünce dut yemiş bülbüle döndüler.

Ha birde 8 kişilik bir ailenin, enkaz altında İzmir marşını söylerken seslerini son anda duyan İHH ekibinin yoğun çalışmalar sonucu aileyi enkazdan çıkardığını ve ailenin İHH'ya teşekkürlerini canlı yayında ilettiğini de bu kirli zihniyete hatırlatmakta fayda var.

İslami kesim hiçbir ayrım gözetmeksizin “mazlumun dini, dili, ırkı sorulmaz” diyerek canla başla mücadele ede dururken, depremzedeler için kılını bile kıpırdatmadan deprem bölgesindeki bu insanlara sosyal medyadan yalan yanlış söylemlerde bulunanlar yerinde durmayıp bu insanların giyim kuşamlarına da karışmaya ve giyimlerinden dolayı hakaretler etmeye başladılar.


Tek işi Müslümanların kutsal değerlerine saldırmak olan Tele 1 televizyonu yine sahnede. Tele 1 TV sunucusu Burçin Atılgan, depremzedeler için yardım çalışması yapan çarşaflı Müslüman kadınlara “insan mı bunlar” diyerek hadsizliğini ortaya koydu.

Bu hadsizin aynaya bakmasını ve kendiyle mukayese ettikten sonra insan olup olmadığını öğrenmek istiyoruz diyeceğim ama tabi ki hayır çünkü insan olan böyle bir cümle kurmaz. 

İnsan olan sıcak evinde oturup, sıfırın altında olan soğuk havalarda çoluk çocuklarını bırakarak canhıraşane bir şekilde yardıma koşanlara hakaret etmez. Hepinizin başı olan Uğur Dündar bile bunu kabullenmişken...

Yaptığı hadsizlik sonrası sosyal medyadan gelen yoğun tepki sonucu Atılgan sosyal medya hesabını kilitli moda almak zorunda kaldı.

Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne

Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne!

Bu haberler de ilginizi çekebilir