• DOLAR 32.452
  • EURO 34.756
  • ALTIN 2436.635
  • ...
Bursa'da yol verme kavgası: 3 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA - Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Emek Mahallesindeki geçit lambalarında çıkan kavgada 3 kişi ağır bir şekilde yaralandı.


Olayın yol verme meselesinden kaynaklandığını belirten görgü tanıkları, tali yoldan ana yola geçmek isteyen bir aracın önündeki araca ısrarla yol vermesini istemesinden dolayı çıktığını söylüyorlar.


Görgü tanıklarından İbrahim Uysal olay anını şöyle anlattı; "Murat Çetin isimli sürücü tali yoldan ana yola geçmek için bekliyordu, o sırada arkasından yanaşan bir araç daha beklemeye başladı. Daha sonra arkadaki aracın sürücüsü Murat Çetin (35) isimli sürücüye sürekli korna çalıp yol vermesi için ısrar etti. Çetin ise geçmek için trafiğin sakinleşmesini bekliyordu. Daha sonra iki sürücü arasında sözlü tartışma çıktı, tartışmanın ardından arkadaki sürücü araçtan inip Murat Çetin isimli sürücüye bıçakla saldırmaya başladı. Demir'i yaralayan sürücü daha sonra Murat Çetin'in kardeşi Şener Çetin (30) ve ardından arabadan inen Selman Çetin'i (27) yaraladı."


Saldırganın kimlik bilgilerine ulaşılamazken yaralıların ise halen hastanede tedavileri sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan yaralılardan Selman Çetin'in Yoğun bakımdan halen çıkmadığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir