• DOLAR 32.592
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2498.181
  • ...
Rampada freni boşalan itfaiye aracı korkuttu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin bir yangını söndürme çalışmasına takviye ekip olarak katılan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi İtfaiyesine ait yüklü araç, rampada freni boşalınca korku dolu anlar yaşattı.

 

Şahinbey ilçesi Beydilli Mahallesi Fikri Paşa Caddesinden Şanlıdere Caddesine çıkmaya çalışan Sait Tuncer yönetimindeki 27 RT 302 Plakalı İtfaiye aracı, yol kesişimindeki rampada kaldı.

 

Şoför, rampada freni boşalan yüklü aracı, usta manevralarla durdurmayı başardı. Çevredeki vatandaşların, aracın arka tekerleklerinin arkasına taş dayamasından sonra araç şoförü su yükünü boşalttı. Araç, başka bir itfaiye aracının yardımıyla rampadan güçlükle çıkarıldı.

 

Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Daire Başkanı Metin Ardıç, "İtfaiye aracımız, bir yangında takviye ekip olarak gittiği bölgede rampadan çıkarken önünden geçen dolmuşa vurmamak için fren yapmış bu esnada 25- 30 tonluk aracımız kalkamamış. Burada vurgulamak istediğimiz siren sesine rağmen dolmuşun durmaması ve itfaiye aracının rampada kalmasına sebep vermesidir" ifadelerine yer vererek aracın frenin boşalmadığını iddia etti. (Şefik Mert - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir