• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Eğitimde kaydı olmayan 58 bin öğrenci sisteme dâhil oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eğitim sisteminde kaydı bulunmayan öğrencilerin takip sistemiyle eğitime dâhil edilmesi amacıyla hayata geçirilen "Eğitimle Yeniden Buluşma" projesinin beşinci değerlendirme toplantısı yapıldı.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in başkanlığında Gölbaşı Mogan Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleşen toplantıya Balıkesir, Bingöl, Edirne, Elazığ, Iğdır, Isparta, Karaman, Malatya, Muğla, Ordu, Sivas ve Trabzon il ve ilçe millî eğitim müdürleri ile Bakanlık yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Bakan Mahmut Özer, "Eğitimle Yeniden Buluşma" projesiyle eğitim sisteminde kaydı bulunmayan öğrencelerin sisteme dâhil edilmesiyle ilgili olarak kapsamlı çalışmalar yapıldığını ve sahada çok güzel haberlerin ortaya çıktığını vurguladı.

Özer, üç ay gibi bu kısa bir süreçte lisede kaydı olmayan 240 bin 668 öğrenci sayısının bugün itibarıyla 181 bin 842 öğrenciye indiğini belirterek "Yani 58 bin 826 kayıt olmayan öğrenci sisteme dâhil oldu. Bu süreci sahiplenen tüm yöneticilere emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir