• DOLAR 32.188
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2506.672
  • ...
Twitter'dan yeni bir özellik daha!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Akit'e göre bugün sosyal medya analisti Alessandro Paluzzi’nin Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre şu anda yine platformda daha önce yer almayan bir özellik test ediliyor.

Sosyal medya analisti Alessandro Paluzzi, yaptığı paylaşımla Twitter’ın Görüntülü Sohbet özelliği üzerinde çalıştığını açıkladı.

Yenilik hakkında pek fazla detay vermese de arayüzde nasıl görüneceği hakkında bir görsel sundu. Alessandro Paluzzi’nin paylaşımına göre Twitter DM kutusunda sağ üst köşede görüntülü konuşmak için bir sembol yer alacak.

Sosyal medya analisti, ek olarak görüntülü konuşma için eklentilerin bulunduğunu belirten bir paylaşım da yaptı. Bu paylaşıma göre gerekli görülen durumlarda mikrofon ve kamera gibi unsurlar görüşme sırasında kapatılabilecek.

Twitter için Görüntülü Sohbet özelliği, şu anda test aşamasında bulunuyor. Yeniliğin kararlı sürüme ne zaman geleceği belli değil. Fakat Elon Musk’ın önceki paylaşımlarına göre sosyal medya platformu üzerinde kısa süre içinde birçok değişiklik olacak. Aynı nedenle özelliğin kısa süre içinde kararlı olarak gelmesi bekleniyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir