• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığından esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış ve beraberindeki bir heyet, Mehmet Akif Ersoy Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi ve taleplerini not aldı.

Esnaf ziyaretinin yanı sıra yolda halkla da sohbet eden HÜDA PAR heyeti, vatandaşlara partilerinin programını ve hedeflerini içeren broşürler dağıttı.

Esnafın sıcak ilgisiyle karşılanan Tanış, ziyaret sonrası yaptığı konuşmada, esnafın sorun, sıkıntı ve taleplerinin yetkililer tarafından görmezlikten gelinmemesi gerektiğini belirterek kendilerine iletilen sorunların çözümü için gayret sarf edeceklerini ifade etti.

Tanış, "HÜDA PAR İlçe Teşkilatı olarak esnafımıza yönelik ziyaretlerimiz aksamadan devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy Caddesi esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik, taleplerine kulak verdik. Esnaf, yıllardır her gelen yetkilinin vaatlerini sıralayıp gittiğini, kendileriyle ilgilenen bir kurumun olmadığından şikâyet ederek, küçük esnafın perişan durumda olduğunu kaydettiler. Esnaf kardeşlerimiz, sıkıntılarının bir an önce giderilmesini talep etmektedir." ifadelerini kullandı.

Tarsus İlçe Teşkilatı olarak, esnafın sıkıntılarını dile getirmeye devam edeceklerini belirten Tanış, "Buradan yetkililere sesleniyoruz! Esnafımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları ve mağduriyetlerini bir an önce giderin. Esnaflar, iş durumundan şikâyetçi. Son zamanlarda üst üste gelen zamlar yüzünden alışverişlerin canlı olmadığını ve gençlerin işsiz olduklarını belirttiler. Bizler de iletilen tüm sorun, sıkıntı ve önerileri not ettik. İnşallah elimizden geldiğince çözümler üretmeye çalışacağız. İnşallah haftalık ziyaretlerimiz devam edecek." diye belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir