• DOLAR 32.56
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2437.989
  • ...
`Ahlaki Yozlaşmaya Karşı Birlikte Hareket Etmeliyiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MUŞ - Hüda Par Muş Merkez İlçe Başkanı Yasin Toplu ve İlçe İdare Kurulu üyeleri, Din Görevlileri Derneği Başkanı Molla Burhan Balkan ve dernek yetkilileri tarafından karşılandı.
 
Hüda Par heyeti, ziyaret nedeninin ülkemiz, bölgemiz ve Muş`un sorunlarını konuşmak ve paylaşmak olduğunu belirterek, insanımızın içine sürüklendiği ahlaki yozlaşmaya karşı Siyasi parti ve STK`ların birlikte hareket etmeleri gerektiğini belirtti.
 
Hüda Par Merkez İlçe Başkanı Yasin Toplu, dünya üzerinde yaşananlara duyarsız kalınamayacağını kaydederek "İslami ve insani olan bütün haklara beraberce güç birliği ile sahip çıkmalıyız. İnsanlık adına olumlu ve güzel olan her ne olursa olsun ve kimden gelirse gelsin bu çalışmaları destekleyeceğiz. Bunun yanında insanlığın zararına olan her ne olursa olsun ve kimden gelirse gelsin bunun da karşısında duracağız." dedi.
 
Din Görevlileri Derneği Başkanı Burhan Balkan ise; "İnşallah partinizin öncelikle şehrimiz, bölgemiz, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bizlerde sizin bu süreçteki mücadelenizde insanlığın faydasına göstereceğiniz bütün faaliyetleriniz ve çalışmalarınızda yanınızda olacağımızı belirtmek istiyoruz."dedi.
 
Balkan, Hüda Par Muş İl Teşkilatına bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret karşılıklı hayır temennisi ile sona erdi. (Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir