• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Avrupa Yetim Eli Derneği'nden ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Afrika ülkeleri ve Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesindeki muhtaçlara yardım yapılmaya devam ediliyor.

Bu kapsamda "Bir tebessüme Kurban Olsun" sloganıyla başlattıkları kurban eti kampanyası kapsamında vekalet aldıkları 50 büyükbaş hayvanın etleri Doğu ve Güneydoğu'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen derneğin Türkiye temsilcisi Mehmet Ali Aysu, hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü görevi gördüklerini söyledi.

Kurban Bayramı'nda kendilerine vekalet veren hayır sahiplerine teşekkür eden Aysu, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı denilince akıllara Allah rızası için kesilen kurbanlar ve bu kurban etlerinden yetim ile mağdurların faydalanması gelir. Kurbanları İslami usullere göre sağlıklı bir şekilde keserek paketliyor ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz. Böylece hem muhtaçların duasını alıyoruz hem de uzun süre evlerine kırmızı et girmeyen yetim ve fakirlerin yüzlerinin gülmesine vesile oluyoruz. İnşallah kesimini yaptığımız 50 büyükbaş hayvanın etlerini Doğu ve Güneydoğu'daki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız."

Aysu, hayırseverlerin bayramın 3'üncü günü ikindi namazına kadar kendilerine vekalet verebileceğini sözlerine ekledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir