• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Yol durumu ve kapalı yollar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 30 Nisan 2022 tarihinde saat 00.00'dan (cuma gününü cumartesi gününe bağlayan gece) 5 Mayıs 2022 tarihinde saat 07.00'ye (perşembe) kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere sorumluluğumuz altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsizdir.

2-Datça-Marmaris yolunun 40-49. Kilometreleri arasında üst yapı ve asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

4-Kırıkkale-Kırşehir yolunun 35-39. Kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden (Kırşehir-Kırıkkale) iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5-Alaca-Sorgun yolunun 20-21. Kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü; 28-29. Kilometreleri arasında ise bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

6-Samsun-Ankara yolunun 21-26. Kilometreleri arasında (Havza Tünelleri Mevkii) heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle Samsun-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7-Çanakkale-Aliağa-İzmir yolunun 27. kilometresinde Petkim Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle, bölünmüş yolun Aliağa-İzmir yönü kapatılarak, ulaşım İzmir-Aliağa istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45. kilometresinde bulunan Akyazı Tünelinde elektrik elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle her iki yönde bulunan tüplerde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

9-Akseki-Manavgat yolunun 7-12. Kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Antalya-Kemer yolu üzerinde bulunan tünellerde bakım onarım çalışmaları nedeniyle her iki yönde bir şerit trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacaktır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir