• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Kara yollarında yol durumu ve kapalı yollar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Ramazan bayramı tatili nedeniyle 30 Nisan 2022 tarihinde saat 00.00'dan (cuma gününü cumartesi gününe bağlayan gece) 5 Mayıs 2022 tarihinde saat 07.00'ye (perşembe) kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere sorumluluğumuz altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsizdir.

2-Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Kılıç Kavşağı-Orhangazi Kavşağı Kesimi 2-5. kilometreleri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle çalışma programına göre İstanbul ve İzmir yönlerinde 1 şerit (sağ veya sol şerit) trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

3-Datça-Marmaris yolunun 40-49. kilometreleri arasında üst yapı ve asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Gerede-Kızılcahamam yolunun 19. kilometresinde bulunan Aktaş-2 Köprüsündeki onarım çalışmaları nedeniyle her iki istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Uzunköprü-Keşan yolunun 41-43. kilometreleri arasında yol bakım onarım çalışması nedeniyle Uzunköprü yönünde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

6-Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 51-52. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

7-Tosya-Osmancık yolunun 3-5. kilometreleri arasında kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8-Yusufeli-Olur yolunun 1-9. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Karabük-Kastamonu İl Sınırı-Araç-Kastamonu yolunun 8. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Kastamonu-Karabük istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

10-Hopa-Borçka-Artvin yolunun 44-65.kilometreleri arasında bulunan (Borçka-Artvin arası) 11 adet tünel ve güzergâhlarında yapılacak olan drenaj sistemi temizlik çalışması nedeniyle 08.00-17.30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

11-Korkuteli-Elmalı yolunun 26-49. kilometreleri arasında yol yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir