• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2528.57
  • ...
İmamoğlu gazetecileri Roma turuna çıkardı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ-   Ekonomiye ilişkin son alınan tedbirleri CHP'li belediyeleri engellemeye  yönelik bir hamle olarak eleştiren ve 'Asıl hedef CHP’li belediyeleri iş yapamaz hale getirmek' diyen  CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel'in açıklamaları gündemdeki yerini korurken, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  45 kişilik basın kafilesini beraberinde Roma'ya götürdü.

Kafilenin geceyi Roma şehir merkezine 2 kilometre uzaklıktaki 5 yıldızlı bir otelde geçirdiği öğrenildi. Otelin web sitesindeki verilere göre otelin gecelik fiyatı iki kişilik odalar için 44 bin ile 97 bin lira arasında olduğu öğrenildi. Ayrıca 189 yolcu kapasiteli uçakla 69 kişinin uçtuğu seyahatte, Boeing-737 model uçağın kirasının ise İBB tarafından ödendiği ifade edildi. 

31 Mart yerel seçimleri sürecinde vaatlerini ''hatırlayamayan'' ve hizmet eksikliğine ekonomideki gelişmeleri gerekçe gösteren İmamoğlu, seçimin ardından ilk icraati olarak gazetecileri Roma turuna çıkardı. 

Ülkelere yönelik resmi ziyaretlerde heyetlere eşlik eden gazetecileri 'yandaş' diye etiketleyen   'meşhur gazetecilerin' Ekrem İmamoğlu'yla çıktıkları seyahatte verdikleri samimi poz dikkatlerden kaçmadı. 

İstanbul'da bakımsızlık nedeniyle her gün bir İETT otobüsü bozulup yanarken, İstanbul'da yeterli vakit geçirmemekle eleştirilen İBB başkanının  medyadan 45 isimle gerçekleştirdiği Roma turu, CHP'de sinyal vermeye başlayan cumhurbaşkanlığı adaylığı kavgasının ilk 'yatırımı' olarak yorumlandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir