• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
Kassam Tugayları komutanına alçak suikast!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İşgal çeteleri Lübnan'ın doğusunda seyir halindeki bir araca düzenlediği hava saldırısında biri Cemaati İslami yöneticisi 2 kişi şehit oldu, 1 kişi yaralandı.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, işgal çetesi, insansız hava aracı (İHA) ile Lübnan'ın doğusunda Suriye sınırında yer alan Bekaa'ya bağlı Mecdel Ancar beldesi yolu üzerinde seyir halindeki bir aracı hedef aldı.

Kassam Tugayları ise yaptıkları açıklamada, dün akşam saatlerinde Lübnan'ın batısındaki Bekaa'da işgal uçaklarının saldırı düzenlediğini, saldırıda Kassam Tugayları komutanı Şerhebil Ali Seyyid'in (Ebu Amr) şehit olduğunu bildirdi.

Şehid İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından yayınlanan Askeri Basın açıklaması şu şekilde:

"Şehit İzzeddin el-Kassam Tugayları, Mücahid komutanlarımızdan Batı Bekaanın Menara kasabasından olan Şehrebil Ali Es-Seyyid Ebu Amr, 17 Mayıs 2024 Cuma akşamı Siyonist işgal uçakları tarafından Lübnan Batı Bekaa'da gerçekleştirilen alçak bir suikast sonucu şehid olmuştur.

Allah Teâlâ komutanımızın şehadetini kabul etsin. Ailesine, halkımıza ve İslam ümmetine sabırlar versin ve bu şehdaeti mübarek kılsın

Allah'a, halkımıza ve ümmetimize direniş yoluna devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. Şehitlerin kanı bize kurtuluş yolunu aydınlatan bir meşale olacak ve bu sonu yaklaşan işgalci oluşumu topraklarımızdan ve kutsal yerlerimizden sürene kadar mücadeleyi bırakmayacağız

Cihadımızın sonu ya zafer ya da şehadettir."

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir