• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Kiralık Sepetli Vinç Fiyatları Nasıldır?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kiralık olarak karşımıza çıkan sepetli vinç fiyatları pek çok duruma bağlı olarak değişiklik gösterir. Vinçlerin sepet boyutu ve tonaj durumuna bağlı olarak değişiklik gösterir. Kiralar tercih edilen vinç büyüklüğü ve uzunluğu ile doğru orantılıdır.

Büyük olan sepetli vinçler tercih edilir ise fiyatlar da artış gösterir. Vinç kiralama saatleri de fiyat konusunu etkileyen durumlardan biridir. 75 ton civarında olan bir vinçin saatlik fiyatı 100 TL civarında olmaktadır. 80 tonluk mobil vinçler ise 65.000 TL fiyat ile karşımıza çıkarlar. Sizlere en uygun olan vinç büyüklüğü ve saatini tercih etmeniz gerekir.

Kiralık vinç sepetli işinde öncü olan kiralikvincsepetli.com, vinç hizmetinde gerekli bilgileri sağlamaktadır.

Özellikle son yıllarda vinç kiralama işleri çok sık tercih edilen işler arasında yer alırlar. Bu kiralama işleri yapılırken dikkatli davranıldığı zaman herhangi bir sorun yaşamadan vinç kiralayarak yüksek miktarda para kazanma imkanınız söz konusudur. Vinç yatırımcılığı yapan kişiler asla zarar etme durumu ile karşı karşıya kalmazlar. Kule vinç ve mobil vinç gibi pek çok farklı çeşidi vardır. Her bir çeşidi de kar elde etmenizi sağlar. En yüksek kar aylık olarak kiralama işlemi ile elde edilir.

Sepetli Vinç 2022 Fiyat Listesi

Sepetli vinç kiraları neredeyse her yıl fiyat listesi olarak değişikliğe uğrar. Tonaja ve sepetli vinç büyüklüğüne göre fiyat listesi şu şekildedir;

  • 42 Metre sepetli vinç saatlik fiyatı 800,00 TL, günlük fiyatı ise 1300,00 TL olmaktadır.
  • 36 Metre sepetli vinç saatlik fiyatı 450, 00 TL, günlük fiyatı ise 900,00 TL olarak karşımıza çıkar.
  • 30 Metre sepetli vinç saatlik fiyatı 400, 00 TL, günlük fiyatı ise 800,00 TL olmaktadır. Daha fazla fiyat bilgisi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Fiyatlara bakıldığı zaman saatlik yerine günlük kiralama işlemini yapmak çok daha mantıklı olmaktadır. Büyüklüklere bağlı fiyat farklı çok fazla değildir. Bu sebeple büyük boyut da tercih etme imkanınız vardır.

Vinç Kiralama Nedir?

İş yoğunluğu yaşayan kişiler genel olarak vinç kiralama işlemi yaparlar. Vinçlerin genel bakım ve onarımları kiralama işlemi yapan firmalar tarafından gerçekleşir. İş olmaz ise kira ödeme durumu da meydana gelmez. Pek çok farklı vinç çeşidi vardır. Kuleli vinç, sepetli vinç, kurtarıcı vinç, gezgin vinç, pergel vinç olmak üzere pek çok farklı çeşitten meydana gelir. Vinç kiralama işlemi ile çok ciddi kazanç elde etme imkanı da söz konusudur. Bu sebeple ülkemiz genelinde çok sık tercih edilen bir durum olmuştur.

Bu haberler de ilginizi çekebilir