• DOLAR 32.556
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2445.715
  • ...
Hiper Lojistik Irak Nakliye Firmaları İçinde Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Irak nakliye hizmeti sunan Hiper Lojistik, iş sürecinde işleyiş biçimini tam olarak oturtan, genç ve profesyonel bir ekiple hizmet veren öncü firmalar arasında yerini alıyor. Sektörde adından sıklıkla söz ettiren firma, Irak nakliye hizmetleri ile birlikte Avrupa ülkeleri, Orta Doğu ülkeleri ve Asya ülkelerine hizmet vermeye devam ediyor.

Irak Nakliyat Hizmetleri

Irak nakliyat hizmetleri, yüksek ücretler ve ulaşım süresinden dolayı birçok insanı mağdur ediyordu. Bu alanda çözüm sunmak için gerekli çalışmaları sistematik bir şekilde yürüten Hiper Lojistik, hızlı ve güvenilir hizmeti ile dikkat çekiyor. Firmadan alacağınız hizmetler arasında komple taşıma, frigo kargoculuk, kuru yük ve parça eşya taşıma hizmetleri mevcuttur.

Tır şirketleri arasında öncü olan firmanın bünyesinde alanında eğitimli ve profesyonel bir ekip çalışmaktadır. Personeller, iş dağılımları sayesinde işlerini en hızlı şekilde tamamlıyor. Eşyalar güvenli bir şekilde ambalajlandıktan sonra araca profesyonelce yerleştiriliyor.

Yüklerin taşınma sürecine eşlik eden şoförler, alanında deneyimli, genç ve güvenilir personeller olarak hizmet veriyor. Taşımacılar, en uygun çalışma koşullarında işlerini gerçekleştirme şansına sahip. Firma, personellerinin çalışma koşullarına da müşteri memnuniyetine dikkat ettiği kadar dikkat ediyor.

Irak Parsiyel Taşımacılık Hizmeti

Parsiyel taşımacılık, üçüncü ülke taşımacılığında uygun çözümler sunmak adına en çok tercih edilen hizmetlerden biri. Bu hizmet, eşyaların tek parça halinde taşınması adına sunulan bir hizmettir. İhracat, ithalat taşımacılıkları da parça eşya taşıma hizmetleri ile gerçekleştirilebiliyor.

Parsiyel taşımacılık hizmetinde öne çıkan Irak nakliyeciler arasında yer alan firma, müşterilerinden teslim aldığı eşyaları kusursuz bir şekilde deposunda muhafaza ediyor. Yakın bölgelere ulaşacak olan eşyalar, toplu bir şekilde taşınıyor ve adrese teslim ediliyor.

Hiper Lojistik FFL Sigortası (CMR Sigortası), TİO Belgesi, İSO 9001:2015, İSO 10002:2018 Belgeleri ve Utikad üyeliğiyle sektörün öncü ve önde gelen markaları arasına girmiştir. Firmanın sunmuş olduğu güvenilir hizmetler sayesinde teslim alınan eşyalar, kusursuz bir şekilde adrese ulaşıyor.

Irak Nakliyat Süreleri

Hiper Lojistik Dış Ticaret Ltd. Şti. ülkeler arası taşımacılıkta yaşanan süre konusuna en uygun çözümleri sunmuş. Firma, teslimat süresini en aza indirmek için işlerin işleyiş biçimini kontrollerini bir şekilde yürütüyor. Genç ve dinamik kadrosu ile görev dağılımları yapılıyor ve bir plan dahilinde işleyen süreç en hızlı şekilde tamamlanıyor.

https://hiperlojistik.com/ adresi üzerinden nakliyat süreleri hakkında detaylı bilgiler almanız mümkün. Firmanın müşteri hizmetleri, nakliye süreleri hakkında bilgileri müşterileri ile paylaşıyor. Taşıma esnasında yaşanan aksilikler olduğunda da bilgiler tarafınıza iletiliyor.

Firmanın transit süresi ortalama 14 gün kadar kısa. Ancak bu süre, alınan hizmetlere göre değişiklik gösterebiliyor. Parça eşya taşıma hizmeti almak isterseniz, taşıma hizmetleri 1 hafta kadar kısa süreler içerisinde tamamlanıyor. Verilen hizmetlere bakıldığında ise Irak’ta bulunan iller arasından hemen hepsine adrese teslim hizmet veriliyor.

Irak Nakliyat Ücretleri

Ülkeler arası taşımacılık hizmetlerinde yaşanan problemler arasında hizmet süreleri ve ücretleri bulunmaktaydı. Birçok insan, yüksek meblağlardan dolayı mağdur olduğu gibi eşyaları uzun sürelerde adreslerine ulaşabiliyordu. Hiper Lojistik ise Irak nakliye firmaları arasında bu sorunlara en uygun çözümleri sunan firmalardan biri olarak hizmetlerine devam ediyor.

Firmadan alabileceğiniz hizmetler, kuru yük, komple taşıma, frigo taşımacılık, parsiyel taşımacılık gibi oldukça kapsamlı hizmetlerden oluşuyor. Her hizmet için sunulan ücretler ise en düşük ücretler olarak karşınıza çıkıyor. Müşterilerin bütçelerine uygun fiyat seçenekleri ile güvenilir hizmetler sağlanıyor. Irak nakliye fiyatları uygun olduğu gibi firmadan son derece güvenilir bir hizmet de alabiliyorsunuz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir