• DOLAR 32.204
  • EURO 35.016
  • ALTIN 2522.085
  • ...
Bir Filistinli daha şehid oldu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KUDÜS (AA) haberine göre – İşgal rejiminin askerlerinin baskın düzenlediği Batı Şeria’nın kuzeyinde yer alan Balata Filistin Mülteci Kampı'nda çıkan silahlı çatışmada Filistinli bir genç şehid edildi.

Kamp sakini Filistinli gazeteci Emin Ebu Virde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, işgal güçlerinin Nablus kentindeki Balata Mülteci Kampı’na baskın düzenlediğini belirtti.

Ebu Virde, Filistinli direnişçilerin kampa baskın düzenleyen işgal askerlerine silahlı karşılık verdiğini ve burada yaşanan çatışmada Filistinli genç Bakir Haşşaş’ın ağır yaralandığını kaydetti.

Haşşaş’ın, kaldırıldığı Nablus’taki Rafediya Devlet Hastanesi’nde müdahaleye rağmen kurtarılamadığını aktaran Ebu Virde, işgal güçlerinin kamptan çekilirken bir Filistinliyi de gözaltına aldığı bilgisini de paylaştı.

Haşşaş’ın annesinin oğlu için feryat ettiğine dair görüntüler de sosyal medyaya yansırken, olaya ilişkin Filistin veya işgal gücünün makamlarından henüz bir açıklama yapılmadı.

İşgal askerlerinin zaman zaman Filistinlileri tutuklamak için Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlarda arbede veya silahlı çatışmalar yaşanıyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir