• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
VATBO` da ilginç iddia!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- VATBO yönetimi önümüzdeki günlerde yapılacak olan oda seçimleri öncesi faal üye listesini isteyen bazı üyelerine ambargo koyduğu, bunu da oda yönetiminin aday olabilecekleri kaygısıyla yapıldığı belirtiliyor.


Faal üye listesini kendilerine vermediğini söyleyen bazı üyeler, listeleri sadece mevcut yönetime yakın olan kişilere verildiğini iddia ederek, resmi kanallarla faal üye listesini istemelerine rağmen, yönetimin hiçbir gerekçe göstermeden bu listeleri kendilerine vermediğini ileri sürdüler.


Oda üyeleri, Mevcut yönetim kendilerine rakip çıkmalarından korktuğunu ve bunun için kendilerinden listeleri gizlediği belirterek, önümüzdeki günlerde faal üye listelerinin kendilerine verilmemesi halinde hem Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`ne taşıyarak şikâyette bulunacaklarını hem de konuyu yargıya taşıyacaklarını ifade ettiler.


Öte Yandan İlke Haber Ajansına iddiaları değerlendiren VATBO Başkanı Feridun Irak, böyle bir şeyin söz konusu olamayacağını belirterek, konuyu araştıracaklarını söyledi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir