• DOLAR 32.24
  • EURO 34.759
  • ALTIN 2455.548
  • ...
Gaziantep’teki eğitim kampanyasına hayırseverlerden büyük destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in kurtuluşunun 100’üncü yılı nedeniyle başlatılan projeler arasında “100’üncü Yılda 100 Hayırsever” projesi kapsamında hayırseverler ile cami, Kur’an kursu ve okul için protokoller imzalandı.

Kentteki hayırseverlerin büyük bir destek verdiği kampanyada sona yaklaşılırken, kampanyaya katkıda bulunanlara 3 Aralık’ta İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenecek törenle ödül verilecek.

Ödül töreni öncesi Gaziantep Valiliği’nde son iki günde 20’ye yakın protokol imzalandı. Kampanyaya destek veren hayırseverlerden kimileri cami ve Kur’an kursu kimileri de okul için imza attı.

Bu kapsamda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından Şehitkamil ilçesinin Atatürk Mahallesine 6 derslikli anaokulu ve Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı hayırsever Murat Özgüler tarafından Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesine inşa edilecek 6 derslikli anaokulunun yapımı için protokol imza töreni düzenlendi.

Ayrıca, hayırsever Gölbaşı, Oral, Kaplan, Çelikaslan, Güzel, Fındık, Uslu, Yüksel, Kaya, Arnavutoğlu, Kara, Şireci, Özdağlı ve Büyükkonuklu aileleri tarafından cami, Kur’an kursu ve okul için protokol imzalandı.

Öte yandan, Arap İş Adamları Derneği de kampanyaya Şahinbey ilçesi Bülbülzade Mahallesine 10 derslikli anaokulu yapımı için protokol imza töreni düzenlendi.

Törenlerin sonunda Vali Gül tarafından hayırseverlere teşekkür belgeleri verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir