• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
`K türü yetki belgenizi Van`a alın`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu`nun girişimleri sonucu 26 Mart 2013 tarihinde Van`da açılan K Türü Yetki Belgesi Ofisi hizmetlerine devam ediyor.
 
Özalp yolu üzerinde bulunan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 8. Bölge Müdürlüğü Hizmet Bürosu adı altında açılan K Türü Yetki Belgesi Ofisi hizmetlerinin sürdüğünü ve bugüne kadar birçok mükellefin işlemlerini bu ofis aracılığı ile yaptığını kaydeden Nadiroğlu, halen dosyaları Erciş`te bulunan mükellefleri bir dilekçe ile Van`a aldırabileceklerini söyledi.
 
"Mükelleflerin dosyalarını Van`a almaları kendi menfaatlerine olacak"
Mükelleflerin, dosyalarını bir an önce Van`a almalarının kendi menfaatlerine olacağını dile getiren Nadiroğlu, "Bilindiği üzere odamız bünyesinde verilen K1 Türü Yetki Belgeleri`nde yapılan yolsuzluk ve usulsüzlük nedeniyle 8 Mayıs 2012 tarihinde yetki alınmıştı. Bunun üzerine K Türü Yetki Belgeleri, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Diyarbakır Bölge Müdürlüğü`nce verilmekteydi. Ardından bu yetki Erciş Ticaret Odası Başkanlığı`na verildi. Ancak yaptığımız girişimler neticesinde 26 Mart 2013 tarihinden itibaren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 8. Bölge Müdürlüğü Hizmet Bürosu adı altında Van`da açılan K Türü Yetki Belgesi Ofisi`nce verilmeye başlandı. Mükelleflerimizin işlemleri için Erciş`e gitmektense verecekleri bir dilekçe ile dosyalarını Van`a almaları, hem ekonomik hem de zaman bakımında kendileri açısında bir kazanç olacaktır" dedi.
(Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir