• DOLAR 32.579
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2460.243
  • ...
Mersin peygamber sevdalıları gül dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Mersin`de düzenlenen ve on binlerin katıldığı Kutlu Doğum etkinliğinin ardından, platform gönüllüsü bir grup genç, Devlet Hastanesinde yatan hastaları ve Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti ve onlara gül dağıttı.

Konuyla ilgili konuşan Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu Üyesi Ömer Faruk Ayhan, "İslam dini özellikle hasta ve yaşlılara büyük önem vermekte ve sürekli bir şekilde onların ziyaret edilmesi yönünde tavsiyelerde bulunmaktadır. İstedik ki, bu `Kutlu Doğum` ayında hastanede yatan hastalarımızı ziyaret edip, onlara Hz. Peygamberi hatırlatan birer gül verelim ve durumlarını soralım.
 
Bundan dolayı çok güzel dualar aldık. Huzurevinde yaşlılara gül dağıttığımız sırada şunu anladık: Orada bulunan yaşlılarımızın gözleri her an yollarda, bir ziyaretçiyi beklemekte. Onlar için ziyaret edenin yakınlığı önemli değil, yeter ki bir kere hatırları sorulsun. Durumları sorulduğu andan itibaren küçük bir çocuk gibi dünyanın en mutlu insanı oluyorlar.
 
Gül dağıttığımız sırada onlardan da çok güzel dualar aldık. Allah kendilerine sabır versin" dedi.                            
 
  (Osman Öksüz - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir