• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Genç-Der Yaz Etkinlikleri Düzenleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Konu ile ilgili açıklama yapan Genç Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği (Genç-Der) Başkanı Hamdullah Tasalı, derneklerinin bu yıl yaz etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyeceğini bildirdi.

Tasalı, "Derneğimiz, 20 Haziran 2011 tarihinden itibaren, her yaz olduğu gibi bu yazda, çocuklarımıza, gençlerimize yönelik yaz tatili boyunca; dernek içinde ve dışında; sosyal, kültürel, eğitsel, bir dizi etkinlik yapma kararı aldı" dedi.

Genç-Der Eğitim Komisyonu Başkanı Ahmet Cana ise yaptığı açıklamada, yapacakları etkinliklerin amacının yaz tatili boyunca çocukların manevi, ruhi, zihinsel ve fiziksel gelişmelerine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Cana, ``Yaz programlarımız hafta içi her gün saat 09.00 ile 12.00 arasında dernek binasında, derneğimizin eğitim komisyonunda görevli arkadaşlarımız tarafından yapılacaktır. Yaz boyunca, okuma programları, görsel seminer ve sinevizyon gösterimleri yapılacaktır. Kitap okuma, hayat bilgisi, dini bilgiler, ilahi, mevlit, dersleri verilecektir. Hafta sonları ise dernek dışında; gezi, spor ve piknik gibi etkinlikler yapılacaktır. Programlarımızdan çocuklar, gençler ve yetişkinler de istifade edebilirler, bay ve bayanlar için ayrı ayrı yerler tahsis edilmiştir. Tüm halkımız davetlidir. Programlarımıza kayıt ve katılımlar ücretsizdir" diye konuştu.

Ali Yıldırım - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir