• DOLAR 32.564
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2444.413
  • ...
Sokak Ortasında Cinnet Dehşeti!: 3 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Güngören`de tüyler ürperten bir olay yaşandı. Gençosman Mahallesi Atakan Sokak`ta saat 15.30 sıralarında silah sesleri duyuldu. Cam ve balkonlara çıkan mahalleliler, iki kadının sokak ortasında kanlar içinde yerde yattığını gördü.

Olay yerinde yaşamını yitiren kadınların aynı sokakta oturan Fatma Birgül Baykara (48) ve kızı Sunay Özcan (30) olduğu anlaşıldı. Anne kıza silahlı saldırı düzenleyen kişi başına silahı dayayarak intihar etti. Ağır yaralanan zanlı ambulansla Bağcılar Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.

Adının İbrahim Atmacaoğlu (32) olduğu öğrenilen evli ve 2 çocuğu olduğu öğrenilen saldırgan hastanede yaşamını yitirdi. Polis sokağı cembere aldı.

Olay yeri inceleme ekipleri cinayet mahalleninde delil aradı. Saldırganın olay yerine geldiği otomobil , bagajı ve kapıları açık bir halde sokağın başında bulundu. Polis otomobilde de inceleme yaptı.

Olayın şaşkınlığını yaşayan vatandaşlar, Fatma Birgül Baykara ile kızı Sunay Özcan`ın birlikte kaldıklarını, saldırıyı gerçekleştiren kişiyi tanımadıklarını söyledi. Polis saldırının detaylarını ortaya çıkarmak için soruşturmasını yürütüyor.

İddiya göre olay, saldırganın Sunay Özcan arasındaki yakınlığın Sunay Öcan tarafından sonlandırılması üzerine meydana geldi. Bunu kabullenemeyen Atmacaoğlu otomobiliyle geldiği sokakta, evlerinden çıkan Sunay ve annesine kurşun yağdırdı. (DHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir