• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Umut Kervanı Muhacirlerin Umudu Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA - Kurulduğu günden bu yana fakirlerin yüzünü güldürmek için her türlü gayreti gösteren ve zenginler ile fakirler arasında köprü olmayı gaye edinen Umut Kervanı Platformu Bursa Koordinatörlüğü Suriyeli mültecilere giyim malzemesi gönderdi.
 
Umut Kervanı Platformu Bursa komisyonu üyesi Fevzi Demir yaptığı açıklamada, Suriye`de yaşanan insanlık dışı zulmü hatırlatarak, "Orada gerçekten bir insanlık dramı yaşanıyor. Bu duruma sessiz kalmayan Umut Kervanı Platformu, yaşanan drama seyirci kalmayan duyarlı halkımızın yapmak istediği yardımları Türkiye`ye sığınan mültecilere ulaştırmaya çalışıyor" dedi.
 
Daha önce defalarca yardım gönderdiklerini belirten Demir, "Nasip olursa bu defa 3000 parça giyim malzemesi gönderiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
"Suriye`ye yapılan yardımların bizimle sınırlı kalması yetersizdir" diyen Demir, "Allah için gelin şu mazlum ve mustazaf halka hep beraber yardım edelim" şeklinde konuştu.
 
Toplanan yardım malzemesinin Şanlıurfa`nın Viranşehir ilçesinde hayır faaliyetlerini sürdüren Cami-Der aracılığıyla mültecilere ulaştırılacağını belirten Demir, "Umut Kervanı Platformu Bursa Koordinatörlüğü olarak, sorumluluklarımızı en güzel şekliyle yerine getirmeye çalışacağız. Bu konuda bizi yalnız bırakmayan duyarlı halkımıza da Allah razı olsun diyoruz " ifadelerini kullandı.
(Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir