• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Galatasaray Fatih Terim ile yolları ayırıyor mu?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası "Derin bir yalnızlık hissediyorum. Sözüm de kontratım da sezon sonu bitiyor" diyen Terim, taraftara verdiği söz için takımda kaldığını belirtmişti.

Terim ile yönetim arasında bir süredir süren sorunların son olarak teknik direktörün transferler konusunda yaptığı açıklama ile arttığı iddia edildi.

Terim, Gençlerbirliği maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Belki de hafta içinde Galatasaraylıları bilgilendirme adına beyaz gömlek giyebiliriz. Doğru bilgi alsınlar diye. Onyekuru'dan İrfan Can'a kadar hatta ben buradan söyleyeyim, Visca da dahil başka bir takım istiyorum. İmkan var da istemiyorum diye bir şey yok" demişti. Bu açıklamanın devam eden transfer görüşmelerinden Fatih Terim'in rahatsız olduğu mesajını çıkaranlar da oldu.

Daha önce yönetim tarafından gerek Ali Koç'la yaşanan polemiklerde gerekse TFF'nin verdiği cezalara beklediği tepkilerin verilmediğini düşünen Terim, birçok kez yalnız bırakıldığını söylemişti. Başkan Mustafa Cengiz ile transfer konusunda birçok kez anlaşmazlığa düşen Fatih hoca kendisinin onayı olmamasına rağmen, Ozan Kabak'ın satılması sonrası istifanın eşiğinden dönmüş ve "Taraftara verdiğim bir sözüm var" diyerek yoluna devam etmişti. 

Bugün Mustafa Cengiz'in ya Terim ile yolları ayırdıklarını açıklaması ya da güçlü bir şekilde "Yalnız değilsin" mesajı vermesi bekleniyor.

  

Bu haberler de ilginizi çekebilir