• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.474
  • ...
İşçi sağlığı ve iş güvenliği eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Belediye Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve Duygu Özdemir tarafından verilen eğitime Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan geçici personel katılırken, işçilerden gelen sorularda yine Özdemir tarafından cevaplandırıldı.


Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "Günümüzde pek çok iş kolunda insanlar ne yazık ki iş kazaları sonucu yaralanmakta veya yaşamlarını yitirmektedirler. Ayrıca çeşitli sanayi kollarında da birçok işçi, işlerinin devamı sırasında dokundukları, kullandıkları veya bulundukları ortamdaki tehlikeli veya zararlı maddelerin neden olduğu mesleki hastalıklara yakalanmaktalar.
Bunun sonucunda iş kazalarının önlenmesi iş güvenliği, mesleki hastalıkların önlenmesi ise işçi sağlığı konularını doğurmuştur. Bizlerde Elazığ Belediyesi olarak yaşanabilecek bu olumsuzlukları en az seviye indirmek adına personelimize işçi sağlığı ve iş güvenliği konularında bir dizi eğitim gerçekleştirdik. Bu eğitimimizin verimli geçtiğine inanıyor ve tüm personelimize işlerinde kolaylıklar diliyorum" dedi. (Yasin kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir