• DOLAR 32.314
  • EURO 34.693
  • ALTIN 2412.854
  • ...
Bebek Çikolatası ile Misafirlerinizi Mutlu Edin
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hayatta her insanın değer verdiği, yanında mutlu hissettiği kişiler vardır. Bu kişiler bazen anne baba bazen eş bazen de çocuk olabilir. Bu saydığımız 5 insan da insanın hayatında çok önemli yerlere sahiptir. Fakat bizim canımızdan kanımızdan olan dünyaya getirdiğimiz çocuğun hayatımızdaki yeri ve önemi diğer insanlara nazaran biraz daha fazladır. Bebekcikolatasi.com.tr Çok ayrı ve çok özel bir his olan çocuk sahibi olma duygusu, çocuğunuzun dünyaya geldiği o andan itibaren yoğun şekilde yaşanmaya başlar. Hatta çocuğun dünyaya gelmesini bırakın, çocuk anne karnına düştüğü andan itibaren ebeveynler büyük bir heyecan yaşamaya başlar.

9 Ay boyunca anne karnında büyüyüp gelişen bebek, vakit geldiğinde anne karnından çıkarak dünyaya gözlerini açar. İşte o andan itibaren, hangi anne babaya sorarsanız sorun aynı cevabı verecektir, çok farklı ve tarifi zor bir duygu içinizi kaplıyor. Anne ve babanın yaşadığı bu yoğun duygunun yanında ebeveynlerin yakınlarının da büyük heyecan yaşadığını söylemek gerek.

Ebeveynlerin yakınları, bebek dünyaya geldiği andan itibaren hem büyük bir heyecan hem de merak yaşar. Heyecan yaşamasının sebebi, sevdiği kişilerin dünyaya bir birey getirmiş olmasıdır. Merak duygusunun sebebi ise bebeğin yüzünün, boyunun vb. diğer genel özelliklerinin nasıl ve ne şekilde olduğuna dairdir. Peki ebeveyn yakınlarının yaşadığı bu merak duygusu nasıl ortadan kaldırılır? Tabii ki bebeği ve annesini ziyaret ederek.

Bu ziyaretin aslında manevi olarak çok sayıda anlamı olduğunu söylemek gerek. İlk anlamı elbette ki bebeğin annesine ve babasına hayırlı olsun deyip onları tebrik etmektir. Bu tebrikle hem karşı tarafın sevincine ortak olur hem de onların yanında olduğunuzun mesajını verirsiniz. Yeni doğmuş bir bebeği ve ebeveynleri ziyaret etmenin bir başka anlamı da dünyaya gelmiş olan bebeğin nasıl özelliklere sahip olduğunu görebilmektedir. Öyle ki, yaptığınız ziyaret sırasında anne ve babaya tebriklerinizi ilettikten sonra bebeği görebilme olanağına sahip olursunuz.

Yeni Doğmuş Bebek için Yapılan Ziyaretler Nasıl Geçer?

Bebek çikolatası ziyaretleri genelde bebek doğduktan birkaç gün sonra yapılır. O birkaç günlük süre içerisinde hem bebeğin hem de annenin dinlenmesi ve baş başa kalması amaçlanır. Birkaç günlük süre geçtikten sonra ailenin sevdikleri hediyeleriyle bebeği ve anneyi ziyarete gelirler. Bu ziyaret çok olumlu ve adeta gülücüklerin havada uçuştuğu bir ortamda gerçekleşir. Ziyaret sırasında konuk bebeğe aldığı hediyeyi sunarken diğer taraftan anne baba da gelen konuklara bebek çikolatası sunar. Hemen her yeni doğmuş bebek ziyaretinde sunulan ikramlardan olan bebek çikolatası, konuklar tarafından severek tüketilir. Çikolatanın üzerinde bebeğin ismi yazabilmektedir. Bu yolla konuklar yeni doğmuş bebeğin ismini hafızalarına kazırlar. Siz de konuklarınıza ikram için bebek çikolatası alabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir