• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Peşinatsız Taksitle Araba Nasıl Alınır?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Otomotiv teknolojisinin hızlı gelişimiyle birlikte artık her geçen gün yeni otomobil modelleri piyasada ve trafikte yer almaya devam ediyor. Otomotiv teknolojisindeki bu hızlı gelişimin oluşturduğu çeşitlilik ile birlikte artık çok daha kolay bir şekilde araba sahibi olunabiliyor. Özellikle Türkiye’de faaliyet gösteren güvenilir tasarruf kuruluşları ile birlikte taksitle araç alabilme imkanına sahip olunabiliyor. Üstelik taksitle araba alma imkanı veren diğer tüm sistemlerden farklı olarak tasarruf firmaları ile peşinatsız ve faizsiz olarak taksitle araba alınabiliyor. Peşinatsız taksitle araba alma fırsatlarından her gelir grubundan kişinin yararlanabilmesi mümkündür.

Peşinatsız Taksitle Araba Veren Firmalar

  • Peşinatsız taksitle araba alma fırsatları otomobil firmaları veya bankalar tarafından verilmemektedir. Bu kanallar üzerinden yapılmak istenen taksitli alımlarda yüksek taksit ücretleri, yüksek faiz uygulamaları ve yüksek peşinat gibi taleplerde bulunulmaktadır. Bu yüzden dar ve orta gelir grubunda bulunan kişilerin araba alabilmeleri mümkün olmuyor. İşte bu noktada Türkiye’de tasarruf firmaları bu sınırlamaları ortadan kaldırarak, herkesin güvenle ve kolayca araba satın alabilmesine yardımcı oluyor. Türkiye’de peşinatsız taksitle araba alma fırsatı sunan firmalar;
  • Katılımevim,
  • Birarabam,
  • Finansevim,

Şeklindedir. Bu üç tasarruf firması tarafından Türkiye’de yüzlerce kişinin uygun taksit fiyatları ve peşinatsız araba sahibi olması sağlanmıştır. Çok geniş bir kesim tarafından kullanılan bu tasarruf firmalarının kendilerine özel bir sistemi bulunuyor. Bu şekilde oldukça yoğun talep gördüğü zamanda bile herkesin mutlaka araba alabilmesini sağlamaktadır.

Taksitle Peşinatsız Araba Nasıl Alınır?

Peşinatsız taksitle araba alma için kullanılan bu sistemlerde katılımcılar aylık çok düşük fiyatlarda taksit ödemelerinde bulunuyor. Firma tarafından adil bir uygulama için katılım koşullarını yerine getiren tüm üyeleri arasında sıra belirleme kuraları gerçekleştirilmektedir. Bu kuralarda çıkan talihliler mevcut sıralarına göre araba sahibi olabilmektedir. Noter huzurunda gerçekleştirilen bu kura çekilişleri sayesinde öncelik konusunda tüm katılımcıların en adil haklara sahip olmaları sağlanıyor. Bu uygulamaları ile de son derece güvenilir olduklarını kanıtlayan tasarruf firmalarının bu araba firmaların yoğun bir talep bulunuyor. Her firmanın temelinde olsa da kendisine has bir sistem uygulaması bulunmaktadır.

https://blog.birevim.com/

https://blog.birevim.com/pesinatsiz-taksitle-araba-nasil-alinir/

Bu haberler de ilginizi çekebilir