• DOLAR 32.578
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2448.142
  • ...
Hayalimdeki Adana`ya proje yağıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA-Toplam 10 bin TL ödüllü Hayalimdeki Adana Proje Yarışması`na Adana`nın gelişimine, geleceğine katkı vermek isteyen, sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlardan da destek geldi. Mimarlar Odası hariç Adana`daki sivil toplum örgütleri ve mesleki odaların da üyelerine duyurarak destek verdiği yarışma ile Adana`nın geleceğine ışık tutmak istediklerini hatırlatan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, destek verenlere teşekkür etti. Yarışmaya her kesimden başvurular bulunduğunu bildiren Sakarya, şöyle konuştu:

 

\"Böylesine kısa sürede, yoğun bir başvuru olması bizi mutlu etti. Bu yarışma, Adana`nın böyle geniş kapsamlı projeye ve her konuda fikir verecek Adanalılar`a ihtiyaç olduğunu gösterdi. Bu desteği verecek Adanalıların varlığını bir kez daha hissettirdi. Bu projemizin daha geniş kitlelere ulaşması için Adana`daki tüm sivil toplu örgütlerinden, meslek odalarından, ticari odalardan destek talep ettik. Mimarlar Odası hariç hepsi, spor kulüpleri bile bu projenin üyelerine duyurulmasını sağladılar. Bu destekten dolayı ilgili kurumların yöneticilerine, üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Özellikle bu yarışma ile havasını soluduğumuz, yaşadığımız, kazandığımız, çocuklarımızı büyüttüğümüz Adana`nın kazanacak olmasında desteğin önemi büyüktür. Bu desteği biz kendimiz için değil, Adana için istedik. Yarışmayı başlattığımız yaklaşık 1.5 aylık süreçte onlarca başvuru oldu. Yarışmaya proje yağıyor. Yarışmanın Adana`nın gelişimine katkı sağlayacak projeleri ortaya çıkmasını sağlayacak olması önemlidir. Yarışmaya gösterilen ilgiye, verilen desteğe teşekkür ederken, Adanalıların daha çok başvurmasını istiyoruz. Bu proje ile geleceğe not düşmek istiyoruz.\"

 

Yarışmaya başvurular, dernek merkezine bizzat veya www.hayalimdekiadana.com internet sitesinden yapılabiliyor. Son başvuru tarihi 18 Nisan. Jüri başvurularla ilgili değerlendirmeyi 29 Nisan-17 Mayıs tarihlerinde yapacak. Yarışmanın ödül töreni de 21 Mayıs`ta gerçekleşecek. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir