• DOLAR 32.558
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2429.766
  • ...
Tophisar sel taşkınlarından kurtulacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa`nın Karacabey ilçesine bağlı Tophisar köyüne yapılması planlanan sulama göleti ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, \"Zaman zaman özellikle ilkbahar aylarında meydana gelen sel baskınlarının ve taşkınlarının önlenmesi bakımından bu köyümüzde sulama göletinin yapılması çok önemli ve gereklidir\" dedi.

 

Yapılacak sulama göletinin yapılabilirliğini yerinde görmek ve buradaki vatandaşlarla görüşmek amacıyla Tophisar köyüne geldiklerini ifade eden Çelik, \"Karacabey kaymakamımız, İl Genel Meclisimizin Üyeleri ve Encümen Üyelerimiz buradalar. Beraberce yerine baktık gerçekten buraya yapılacak gölet, hayati öneme sahip. Buradaki vatandaşların hem arazilerinin sulanması bakımından hem de zaman zaman özellikle ilkbahar aylarında meydana gelen sel baskınlarının sel taşkınlarının önlenmesi bakımından köyde çok lüzumlu ve gerekli. En kısa zamanda yapımını tamamlamayı düşünüyoruz\" açıklamasında bulundu.

 

Tophisar köyünde yapılan incelemeye İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Fethi Yıldız, Meclis Üyeleri İsmail Türk ve Celal Yıldırır katıldılar. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir