• DOLAR 32.235
  • EURO 34.768
  • ALTIN 2458.088
  • ...
İktisatEvim Faizsiz Ev ve Araba Sahibi Yapıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Finansman olmadan yeni bir ev yâda araba satın alamayan birçok Türk arasındaysanız, paradan tasarruf etmenin en iyi yollarından biri, faizsiz finans sistemlerinden birine başvuru yapmaktır. Sistem yaklaşık 30 yıldır düzgün ve sağlıklı bir şekilde işlemektedir. Geçen sene sektörün en büyük iki şirketi devlet denetiminden geçerek olumlu bir puan aldı.

Çocukluktan bu yana hayallerimiz vardır. Hayaller gençliğe doğru yaşayacağımız şehirde oturacağımız eve ve bineceğimiz araca kadar değişerek büyür. Ancak günümüz ekonomik şartlarında bir ev ve bir araba almak kolay mı? Elbette peşinat biriktirmek hiç kolay değil! Bu aşamada İktisatevim gibi faizsiz ev ve araba sahibi yapan sistemler imdadımıza yetişiyor.

Faizsiz ev ve araba sahibi olmak istiyorsanız, hemen gelir gider listenizi hazırlayın. Her düzenli gelire sahip 18 yaşını geçmiş Türkiye cumhuriyeti vatandaşı peşinatsız ev veya araba sahibi olabilir.

Pandemi döneminde avantajlar ikiye katlandı, kampanyalar ile desteklenen sistem şimdi eskisinden de büyük fırsatlar sunuyor.

Faizsiz Toplumsal Dayanışma Sistemi İktisatEvim ile fırsatları değerlendirerek ev, araba, arsa vb sahibi olabilirsiniz. Sistemde birden fazla ödeme seçeneği var. İstediğinizi tercih edebilirsiniz.

  • Sıra Tespitli İktisat
  • Kurasız İktisat
  • Esnek Ödemeli İktisat

İktisatEvim faizsiz ev yöntemi ile Türkiye’nin herhangi bir yerinde ev yâda araba sahibi olmak inanılmaz derece de kolay! . Şimdi hangi sistemin size en uygun olduğunu anlayabilmeniz için küçük bilgiler vereceğiz.

Sıra Tespitli İktisat

İsminden de anlaşılacağı üzere noter huzurunda yapılan bir çekiliş ile peşinatlı yâda peşinatsız yönteme dâhil olabiliyorsunuz. Alacağınız evin fiyat aralığını gelir gider listenizi hazırladıktan sonra yapabilirsiniz. Ne kadar taksit ödeyebileceğinizi belirledikten sonra size en uygun guruba dâhil edilirsiniz. Noter huzurunda yapılan çekiliş ile kaçıncı sıradan evinizi alacağınız belirlenir.

Kurasız İktisat

Kurasız İktisat Sistemi ödeme planınızı kendinizin belirleyeceği bir sistemdir. Burada kura durumu söz konusu değildir. Evinizi teslim almak istediğiniz tarihe göre taksitler ve ödeme planı sizin inisiyatifinizde belirlenir.

Tüm sistemler ara ödeme, peşinat, taksit tutarı gibi finansal tüm konuları kendi bütçenize göre değerlendirerek siz belirlersiniz.

Esnek Ödemeli İktisat

Esnek ödemeli iktisat sistemi çok avantajlı bir sistemdir. Ekonomik durumunuza göre her ay sabit taksit ödeme şartı olmadan taksit tutarları belirlenir. Her şey üyenin inisiyatifindedir. Bir sonraki ay için taksiti ne yapacağım diye düşünmenize gerek yoktur. Esnek ödemeli İktisat Sistemi ile dilerseniz ev, araba, arazi ihtiyacınız olan her şeyi satın alabilirsiniz.

https://www.iktisatevim.com.tr/

https://www.iktisatevim.com.tr/faizsiz-ev-almak-istiyorum

https://www.iktisatevim.com.tr/faizsiz-araba-almak

İLANDIR

Bu haberler de ilginizi çekebilir