• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kişiye Özel Tesbih
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geleneklerimize göre sadece elde taşınan bir aksesuar olmanın çok daha ötesinde anlamlar taşır. Bu yüzden de özel günlerde, doğum günlerinde, sevgililer gününde, babalar gününde, evlilik yıl dönümünde, sevdiğimiz birisine özel bir hediye sunmak istediğimizde her zaman ilk alternatiflerden birisi tesbih olur. Teşbihlerin bu kadar tercih edilmesinin bir nedeni de alternatifin çok olmasıdır. Farklı zevkler, tarazlar için yüzlerce model tesbih bulunabilir. Üstelik kişiye özel tesbih imalatı ile tercih edilecek hediye teşbihler çok daha özel hale getirilebilir. Uzun yıllar unutulmayacak, teşbihe çok daha özel anlamlar kazandıracak zenginleştirmeler yapılabilir

Kişiye Özel Tesbih Modelleri

Normal olarak kullanılabilen pek çok tesbih modeli, hususi dokunuşlarla kişiye özel tesbih haline getirilebilir. Eğer başarılı bir firma tercih ederseniz hayallerinizin çok daha ötesinde özel hediyelere sahip olabilirsiniz. Dergah Tesbih adlı firma bu konuda son derece profesyonel. Firma, uzun yıllardır birbirinden kaliteli ürünler geliştiriyor. Çok geniş bir alternatif sunuyorlar ve kataloglarını sürekli güncelliyorlar. Tesbihlerin püskülüne, imamesine, tanelerine isimler yazdırabilir, semboller ekletebilir, harfler ilave ettirebilirsiniz. Kendilerinin geniş bir kişiye özel ürün modeli var. Bunlar arasından herhangi birisinin beğendiğiniz tesbih modeline entegre edilmesini talep edebileceğiniz gibi aklınızdaki tasarımın da herhangi bir modelde hayat bulmasını isteyebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Kişiye Özel Tesbih Çeşitleri

Dergah Tesbih, kehribar, Oltu taşı, gümüş, kuka, doğal taş, katalin tesbih ve daha pek çok farklı kategorilerde ürüne sahip. Her kategori içerisinde yüzlerce model var. Bunlar arasından herhangi birisini beğenerek dilediğiniz detay ile hediye etmek istediğiniz kişiye özel hale getirilmesini isteyebilirsiniz. Sembollerle, yazılarla duygu ve düşüncelerinizi karşınızdaki kişiye iletebilir, her zaman parmaklarının arasındaki tanelerde sizi hatırlamalarını sağlayabilirsiniz. Firma tamamı garantili ürünlerini aynı zamanda uygun fiyat avantajlarıyla sunuyor. Ürün detaylarına göre fiyat değişse de her bütçeye uygun bir alternatif mutlaka bulunuyor. www.dergahtesbih.com adresinden firmaya ulaşabilirsiniz. Ürünlerini inceleyebilir, müşteri hizmetleri desteği alabilirsiniz. Dilediğiniz modelin kişiye özel hale getirilmesini talep ederek sipariş verebilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir